28 Nisan 2014 Pazartesi

Yumurta Nakli (Yumurta Bağışı ile Tüp Bebek Tedavisi)


Yumurta donasyonu, veya halk arasındaki tabiri ile yumurta nakli, kendi yumurtası ile gebelik elde edemeyen hastaların tercih ettiği bir tedavi yöntemidir. Sebebi bazen erken menopoz, bazen yumurtalıkların ameliyatla alınması, herhangi bir sebepten ötürü zarar görmüş olması veya bazen de genetik bir rahatsızlık olabilir. Her halukarda, yumurta kalitesi veya yumurtalık rezerinin azalmış veya tamamen tükenmiş olmasından ötürü kendi yumurtası ile gebelik elde edemeyecek olan kadınlar için yumurta donörü kullanılarak yumurta donasyonu tedavisi uygulanabilmektedir. Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak Kıbrısta yumurta nakli tedavisinde %75 seviyesinde bir başarı şansı sunmaktayız.

Kıbrısta yumurta nakli tedavisinde öncelikle gerekli test ve tetkikler yapılarak hamilelik için bir sorun olmadığından emin olmak gerekir. Şayet önceden yapılmış olan test ve tetkikleriniz mevcut ise veya daha önceden yapılmış bir tedavi geçmişiniz varsa, bunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmamız gerekecektir.

Daha fazla bilgi için http://kibris-tup-bebek-merkezi.com/ adresinden Kıbrıs Tüp Bebek Resmi websitemizi ziyaret edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder